Wielkanocny Konkurs Gastronomiczny – II edycja
Wielkanocny Konkurs Gastronomiczny – II edycja
W okresie przedświątecznym w Naszej Szkole odbyła się II edycja Wielkanocnego Konkursu Gastronomicznego. Konkurs ze względu na panującą sytuację epidemiczną odbył się w formie zdalnej. Uczniowie za zadanie mieli przygotowanie tradycyjnych potraw wielkanocnych i przedstawienie tego za pomocą nagrania video. Otrzymaliśmy, aż 15 filmów na bardzo wysokim poziomie co bardzo utrudniło nam wybór zwycięzców.
Lista laureatów:
I miejsce:
Natalia Bombol „Babka cytrynowa”
Szklarczyk Justyna „Babeczki króliczki”
II miejsce:
Kowalczyk Urszula „Sernik na zimno o smaku solonego karmelu”
Magdalena Kąś „Mazurek miodowo-orzechowy”
III miejsce:
Kulak Agnieszka, Kulak Zuzanna „Świąteczne kurczaki”
Gratulujemy zwycięzcom !! ! ☺ Kiedy tylko sytuacja pozwoli wręczone zostaną nagrody.
Nasi uczniowie wykazali się bardzo dużymi zdolnościami zarówno kulinarnym jak i informatycznymi. Wszystkie prace były wykonane perfekcyjne. Serdecznie dziękujemy wszystkim za udział i zapraszamy do przyszłorocznej edycji ☺
mgr inż. Kowalczyk Alicja